Това е създадено преди 4г. Предвид ситуацията
в света днес и падането от власт на ГЕРБ, реших
че сега е момента да го споделя с вас.
Мисля че се досещате кои са търговците!
- Какво продавате на таз сергия?
- Продаваме, приятелю, глави,
има християнски, мюсюлмански,
каквито си харесаш - избери!
- Не щеш глави ли? Имаме и скалпове!
Безценни са - на Муамар и на Саддам.
На Башар го чакаме отдавна,
щом дойде ще ти го продам.
- И тоз не щеш? Тогаз избирай сам!
- А, сетих се: На Бойко ще ти дам,
късо е подстриган и боде,
та повече прилича на ренде.
- Искаш по-голям трофей?
На Владимир ли? - Не, недей!
На него братче му не дреме,
че разбере ли, твоя ще отнеме.
Весо: 02.04.2018г.
© Веселин Христов All rights reserved.