Търкулна се животът
Раздърпано кълбо
Всичкото не е било
Забързано развява
Спомени раздърпани
За колене ожулени
За докоснато небе
За влюбено-одраскано сърце
Животът ни върти
Минават нощи дни
Надничат зад ъглите
Скрити чувства и вини
Като на кино
Главната играеш Ти
Пристанища тихи
Платната свити
И брод
Един живот
И бряг и праг
Разплита се кълбото
Увлича ни хорото
Началото и края
Вечно колело
Дали е всичкото било
© Любомир Деничин All rights reserved.