Mar 21, 2007, 10:49 AM

Търсене 

  Poetry
773 0 3
С внимание отрупана,
но търся теб, любов,
душата ми излъгана
пропада в тъмен ров.

И търся правотата си,
жадувам топлина,
живея в самотата си,
потъвам във тъга.

...

Аз срещам те, магьоснице,
във хиляди лица
поглеждам ги, но после
те губя веднага.

Кажи кога обидих те?
С какво те нараних,
че толкова щастлива си
от моя тъжен стих...?

© София Ленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??