Mar 2, 2011, 8:53 PM

Търсещият 

  Poetry » Other
523 0 0

Залязва слънцето...

Разхожда се човек самотен,

 нахлупил той качулка -

за да е невидим той за тях и те за него...

 

Единствено в синхрон се чувства

с отминаващото време,

единствено синхрон изпитва

с дървета, птици, синева...

 

Върви си той, човекът с качулка -

наглед без цел и посока,

но пътя търси той в нощта,

търси истината -

свещ да проблесне изведнъж.

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??