Jul 5, 2010, 10:36 AM

Търся 

  Poetry » Phylosophy
573 0 6

                  ТЪРСЯ


Нощта си тръгва с тъжен вик на гларус.

Проплаква в тишината корабна камбана.

На път далечен бърза закъсняла младост.

Спомените стари търся в морска пяна...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??