Без тебе не зная какво съм,
коя съм, защо съм...
Нелепа,
свирепа
и тъжна,
без твоята нежна подкрепа
на косъм
от черната дупка
минава светлият лъч от надежди…
Гадая по твоите смръщени вежди,
в очите искрите и бръчките ситни,
ръцете и ласките, все разгадавам,
узнавам страхове първобитни,
за тебе коя съм, какво съм, защо съм
и търся във мене магия,
и моля се - само от мен омагьосан,
от целия свят да те скрия.
© Тет All rights reserved.