Търся те
Търся те,
къде си ти, любов неизживяна,
със чувства най-красиви на света,
със страстите и радостта желана,
аз искам своята мечта да сътворя.
Търся те,
за тебе аз преплувах океана,
пребродих нашата Земя на шир и длъж
и литнах в небесата окрилена,
да видя аз страстта ми да не е мираж.
Търся те,
из улиците, по които аз се движа,
сред хората, които срещам всеки ден
и никой днес не може да отрича,
че има на света човек обезверен.
Търся те,
и моля се, живея и мечтая,
да стоплиш ми сърцето в този час
и радостите, за които аз копнея,
да озаряват пътя ми като елмаз.
Аз зная, че накрая ще те срещна
по моя път, със поглед озарен.
Красивата любов, за мене що е вечна,
и светлината, що търся я и нощ, и ден.
ю
© Пепа Райчева All rights reserved.
Дано намериш истинската!
Харесах!Поздравления!