Връщам се към стараите места.
Виждам те там, където ангелите кървят.
Загубих и намерих следите ти,
искам да открия поне една причина,
за да ме обичаш отново.
Небето е червено като кръвтта.
Всичката, пропиляна без милост за теб.
Глас нашепва мъчно в нощта
Върни се ти...
Виждам твоята душа...
Болка, истина една...
© Цецо All rights reserved.