Feb 26, 2007, 10:47 AM

Търся те 

  Poetry
850 0 18



Потърсих те във ласката на вятъра,
потърсих те и в слънчевия лъч...
Не те намерих в песента на славея,
нито в милувката на летен дъжд.

Не те открих и сред звездите,
мълчи и бледата луна.
Дали те има някъде, се питам,
или си моята несбъдната мечта...






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??