Аз искам тихо да заплача,
сълзите ми да са цветя,
които с аромат във здрача,
да носят моята душа.
Като дете да се усмихна
в очите ми да грее светлина,
докосвайки ме да притихна
забравил истината за света.
Небето нежно ще запее.
Разтворил белите крила.
В безкрая вечността живее.
Дошъл си вече у дома.
© Гедеон All rights reserved.