Уау, по дяволите се не пращай,
С писане не се захващай,
Щото истинско то не е...
Щом Гарбовски коментира,
няма вече никой мира.
Безподобен – уау – подобен,
Саркастичен, ироничен,
Но безкрайно симпатичен –
Той критик е прозаичен,
Това за всеки е полезно –
Щото смешното открива,
Весело си коментира,
Ум блестящ той демонстрира,
А таланта свой презира...
© Яснимир All rights reserved.
Усмихнат ден!