Jan 11, 2009, 6:47 AM

Убий я 

  Poetry
969 0 2
 

Убий я!
Искам да умре!
Тази надежда във мен...

 

 Защо все към теб ме зове?

 

Убий надеждатa!
Изтръгни я!

Вземи я за себе си!
Изгони я!


Теб да раздира.

A не всичко в мен да умира...

 

Убий надеждата ми,
че ще те имам до мен.

Убий я,
преди всичко в мен да умре...
Вземи я,
нека твоята душа съдере.

Измъчва ме толкова силно.

Болезнено с остриетата си  раздира.
Виждаш ли как всичко в мен бавно умира?



 

© Радена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??