По прашния миг
убодена от спомен
накуцва вяра.
...
Задрямал страхът
на припек-съмнение
помърква тихо.
...
Храня истина
със сухите корички
на илюзии.
...
Радостта връзва
плитките на тъгата
със здрави мечти.
© Веселка Стойнева All rights reserved.