Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!
Учителки си търся
Привет от мен, всезнаещи поети!
Написах малко думички в куплети.
Ще може ли да ги представя тук,
или не пускате да влиза друг?
Сега се уча рими да подреждам,
към ритмиката хич и не поглеждам,
не слагам точки и пропускам запетаи,
а срички да броя - туй как се пра`и.
Помагайте ми братя и сестри!
Учителки си търся, даже три.
Да ме научат стихове да пиша,
а не да пускам, а пък после да ги бриша.
© Валентин Добрев All rights reserved.