May 16, 2018, 8:41 AM

Удавник 

  Poetry » Love
702 2 0

 

Твоята душа е океан

дълбок, смразяващ и безкраен,

поглъща безпощадно моята душа –

удавник, от очите ти омаян.

 

Борейки се, моята душа се дави,

опитвам се наново да загрèба

Потъвам и преставам да се боря,

а последната ми мисъл е за тебе.

© Veliyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??