Mar 8, 2013, 1:04 PM  

Ухание си 

  Poetry » Love
1640 0 22

Ухание си... в люлякови пъпки,

събудено за моята любов,

във нежен танц на цветове и тръпки,

от слънцето налял живота нов...

 

Ухание си... топло като  лято -

потапящо ме в себе си море,

вълните ти от женственост изляти

разбиват жадните ми брегове...

 

Ухание си... Аромат на вечност.

Амброзия божествена си ти...

Красива си като земя далечна -

към тебе всеки ден ми се лети...

 

Ухание си... Лек за мъжки рани

от толкова усмихнати сълзи -

гнездо за двама ще сплета със длани:

ти в него любовта ми запази...

 

 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!

 

 

 

 

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??