Уличката
Малка градинка с аромат на рози,
лек вятър, подкова и ключ
съжителстват кротко в едно,
символ на щастие, мир и любов.
Ръцете говорят, очите греят.
Сърцето топли, краката не спират, вървят.
Те не се уморяват - бързат за обич.
Дъждецът вече е спрял да вали,
лекият вятър е все още във власт.
Тиха е тази уличка скромна,
защото тя продължава блажено да спи.
© Даниела Петрова All rights reserved.