Всеки крачи по своя пътека,
ти - по твоята,
аз - по моята.
Улавяме заедно
мигове,
пътували
от твоя Рай, и от моя Рай.
И се превръщат
в живописни картини,
морски бриз
и нежни облаци.
Вълнува се любовта ни,
разбрала смисъл,
познала милост
и е спокойна с уловеното
в реката
на живота
мъдро послание...
© Мариола Томова All rights reserved.
Да бъдат!
Поздрави за хубавия стих!