Oct 8, 2008, 6:28 PM

Умираща съм 

  Poetry
816 0 6
Изчерпана съм
от въображение -
умиращо...
от пагубно
очакване и тегнещ
мрак...
Заслепена съм
от странстващо
отричане...
въздишки слепи,
път без знак...
Изморена съм
от сълзи кристални,
любови тъжни, бели...
Умираща съм
от настъпващ
крах...
на стъклени
мечти - копнежи
вяли...

© Мирена Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??