УМОРА ЛИ Е ЩАСТИЕ ДА ТЪРСИШ?
Умора ли са всичките копнежи на душата,
когато ние ще сме близки,
неосъзнаващи съдбата?
Копнежите ни нека да възкръсват,
възвишаващи материя и дух.
Любовта не могат да разпръсват
хората с ума си сух
Ще бъдем с теб навеки,
макар и с болка безконечна.
И няма да допуснем всеки
да отнема любовта човечна.
© АНГЕЛ САВОВ All rights reserved.