Умората
изтрива всяко обяснение,
обезсмисля всяко извинение
и си тръгва заедно с брояча на времето.
Оставаш по усещане.
Само тогава разбираш наистина какво чакаш.
Нещата
и хората
се познават с умората.
© Надежда Тошкова All rights reserved.