Oct 5, 2011, 10:52 AM

Уморена 

  Poetry » Love
700 0 3

Може би ще идваш във съня ми,

съвсем ненадейно до мен ще поспреш

и някой път ще озариш деня ми,

като мъдра мисъл в ума на невеж.

 

Може би ще те прегръщам жадно,

щом видя теб във очите на друг

и пламъкът у мене ще угасне бавно,

щом разбера, че си тръгнал от тук...

 

Може би  сърцата ни студени

все някой ден отново ще горят,

може би ръцете разделени

една до друга пак ще се допрат...

 

А може би не трябва да си мой,

най-редно е без теб да продължа!

Ти изживей добре живота свой,

аз моя свят в ръцете си държа. 

 

Най-сетне ще си легна уморена,

за да се събудя силна сутринта

и няма да съм повече сломена,

аз малко обич на себе си дължа...

© Може би закъсняла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??