Feb 21, 2009, 10:01 PM

Уморена след дъжда... 

  Poetry » Love
714 0 2
***
Ще ми липсваш нощем,
когато есенен вятър ще ме буди.
Ще си причина да плача,
когато за миг ще потъвам в очите ти.
Ще вдишвам сладостта,
която след теб горчиво ще остава.
Ще пазя, притихнала, спомен,
когато студени лъжи ще ме парят.

Ще свикна да ми липсваш,
когато падне последната сълза.
Ще полетя лека и смирена,
когато отново ми спреш дъха.
Ще плача до забрава там,
където черешови устни се сливаха.
Ще запаля последните минути,
които остават на времето.

Ще те сънувам рано сутрин,
когато лъчите ме галят.
Ще те помня вечно там,
където тихо звезда пада.
Ще те задържа в сърцето,
което днес, победено, умира.
Ще те нося като пареща рана,
която виновно оковава.

Ще те обичам все така -
уморена след дъжда...

♥♥♥

Липсваш ми...                                 09.02.09г.


http://www.vbox7.com/play:02312871






© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??