Заспиват мислите самотно...
Заспиват в унеса на дълъг ден.
От бремето на свършека реален...
До правото да си със мен!
Отчаяно се бориш да спечелиш?
Доверие, любов, щастливи дни...
Но всъщност ти печелиш само,
мигрена и кошмари във съня.
Заспиват мислите самотно.
Клепачи уморени борят се с деня!?
Как искаш само да забравиш,
и да заспиш усмихнат във нощта.
Победа е да се събудиш сутрин -
със бистър ум с усмивка на уста.
Да кажеш че кошмара свърши...
И почваш чист живота си сега!
Желание тъй лесно се не сбъдва!?
То иска да те извиси, въздигне -
над всички помисли човешки.
И над всички несбъднати мечти!
© Ангел All rights reserved.