Тихи стъпки...
Шепот на трева.
След плиснал ненадейно
топъл дъжд.
Взривил за миг
и жадната земя.
Майска нощ.
И песен на щурци.
Всред синя
тишина.
Задъхано сега.
И мълчаливо после...
Китарен звън.
Изплакани очи.
Разсипани мечти
и разпиляни мисли.
Въздишка.
Уморено утро...
© Нели All rights reserved.