УМОРИХ СЕ
Уморих се
от желания безкрайни.
От илюзии горещи.
От обществените тайни
и... от нагласени срещи.
Уморих се
от очите неспокойни –
дето все се оправдават
с истини – лъжи безбройни.
От това, че ме предават...
Уморих се
от несбъднати надежди.
Светли думи в тъмнината –
обещания във лъскави одежди...
И от кривда – в правотата.
Уморих се!
© Илзе Енчева All rights reserved.
но не се отказваме...нали...прегръщам те с обич, милата ми Илзичка.