Sep 19, 2008, 5:24 PM

Уморих се... 

  Poetry » Love
567 0 4

 Уморих се...

 

Уморих се вече да обичам

мълчешком и тайно, да се крия

и на теб мечтите си да вричам,

всеки ден сълзите си да трия.

 

Уморих се скришом да те гледам,

да те сънувам сутрин и да зная,

че ти обичаш нея... и да страдам,

защото винаги такъв е краят.

 

Уморих се от света да бягам

и надеждите лъжливи да събирам,

но ето, че към тях ръка протягам,

макар че търсейки те, аз умирам...

 2004 г.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??