Уморих се, любов,
уморих се след теб да вървя.
Обич да давам,
сред зима да търся цветя.
Уморих се, любов,
дълъг път с теб извървях.
Радост и болка
дълбоко в сърцето събрах.
Уморих се, любов,
но след теб ще оставя следа.
Стихове писах
за неизживяна все още мечта.
© Лилия Нейкова All rights reserved.