Когато чувствата се врязват в мен
като вълна докоснала ме ураганна,
осеяна в искри звезда
в душата ми припламва.
Когато теб те милва утринта,
а в мен догаря моят унес от нощта,
за миг в мисълта ми те пропускам
и мисля си дали това е истина за мен?
Дали за мен това е свята воля,
или е само моето мечтание за двама?
© Ирена Велинова All rights reserved.
Тук май малко поизлъга! По-вероятното е, че той не излиза от мисълта ти!