Помня как един път ме изкорка,
в автобуса нежна контрольорка,
страстни форми и до сливиците чак
се издигаше въздългичкия крак.
„Моля карти и билети!” вика
и усмихна се любвеобилно,
под носа ми нейния натика,
хвана ме и стисна силно…
Де ме хвана няма да се спирам,
щото още ме боли
и до днес въртя се, дебна, подозирам
в автобуса всичките жени…
Ала вече съм подготвен – с тамагочи,
сложил съм го - знаете къде,
когато някоя внезапно пак ми скочи -
проехтява лай на злобно псе…