Sep 4, 2008, 8:53 AM

Ураганни мисли 

  Poetry » Humour
973 0 8

  УРАГАННИ МИСЛИ

 

Като Густав, урагана
връхлетя ме отзарана
следната въпросна мисъл:
Кой жирафа е орисал
от високо все да гледа
зебри, лъвове, говеда;
да не може да се кланя
(ниско - като талибаня,
който на Аллах се моли
и надига задник. Що ли?)
на газели грациозни
и маймуняци шикозни.
Дивната му перспектива
ми изглежда малко дива
откъм връх Килиманджаро,
гдето хвърлям карти таро.
Нейсе, нека да е здраве
в Атакама и Мохаве,
и жената на Гай Ричи
още да се опаричи!
А за мен комай е време
да завърша таз поема.

© Атанас Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??