Усещам всяка твоя фибра силно -
палитрено, словесно, музикално.
Заливат ме сигналите обилно
от нежния ти дух феноменално.
Рисуваш по душата ми картини
за първи път, така неповторими.
Пречудни небеса, гори, градини,
са с цветове затоплящо любими.
И словото - копринено и леко,
сърцето ми отново ще погали
и светлострунието мило, меко
романтични огънчета пали.
О, не казвай ти, че се повтаряш!
По-прекрасна си, щом вдъхновяваш!
© Асенчо Грудев All rights reserved.