Nov 6, 2009, 4:11 PM

Усещане 

  Poetry » Love
802 0 4

Спри да пееш за обичта,

любими.

Тишината...

Сега искам нея да слушам.

Да усещам мислите си.

Обич...

Тази дума често звучи

лицемерно,

измамно.

Изгубила е смисъла си,

изричана хиляди пъти.

Изпята в безброй песни.

Обичта е усещане.

Не се изказва.

Само може да се усети

в нечии мисли.

В благозвучието на мълчанието.

В нечий поглед.

Спри да пееш, любими.

Заслушай се в тишината.

Улови мислите ми.

Усети обичта,

изгряваща в очите ми...

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??