Усещам те, когато нощите ми са самотни,
когато тялото ми тръпне, искам да си
късче топлина.
Когато жажда ме измъчва, изпивам
твойте сълзи и пак оставам жадна.
Когато дъх не ми остава, взимам
част от твоето дихание.
Когато мракът ме покрива,
запалваш мъничка искра.
Копнея винаги от теб да получавам...
И аз за тебе винаги ще дам...
© Веселина All rights reserved.