Усещане
Във друг живот
била съм лък -
ти, любимата посестрима стрела.
Полюшвахме се на кръста на богинята.
Един до друг,
един за друг,
един във друг.
Забележителна стрела с връх
кристален, пречупващ светлината.
Достойна за мойте тетива
от нежна самодивска свила.
© Тони Лунгарска All rights reserved.