Боли отвътре,
чак до същността.
Не мога тази болка да издишам.
Задържам я...
Тече ми по кръвта...
Но опитът за бягство
е излишен.
Поглеждам се
тревожно отстрани,
като насън,
с усещане за драма...
В душата ми
започна да вали...
Един Човек
в живота ми го няма!
Ще издържа ли
този маратон
от истини,
които ме разбиват
на хиляди накъсани „защо”?
Единствен Господ
смисъла разбира!
.
© Руми Бакърджиева All rights reserved.