Пречувствие... Каква безбрежност.
Дълбока, чиста откровеност.
Реално- нереална сила,
пленяваща, изконно мила.
Омайваща, метаморфозна,
загадъчна и грациозна.
В обаяние различна,
екзотична, еротична,
но в едно е тя една -
нежна, хубава жена.
Бляновете се редуват,
непринудено жадуват
в измерения далечни
огнеритъми сърдечни,
сливащи се със душите
на земите и звездите.
Съвършенство засияло,
сбрано във синхронно цяло,
лъхва с жива топлина
нежна, хубава жена.
Сладостно и неизбежно,
сътворение надеждно,
ражда в новия ми ден
порива всеустремен.
Вярвам в твоя поглед- зов,
пълен с искрена любов.
Вярвам в жаркия ти танц
и в тихия ти сън, и транс,
във всичко твое... О, една -
нежна, хубава жена!
© Асенчо Грудев All rights reserved.