От жълто в червено – преливащо,
цвят, музика, вкус, аромати –
нищо различно, фрапиращо –
все стари неща, все познати.
Цветът е същият, както от вчера,
цветът на твоята кожа копринена,
но във ръцете ти цяла треперя
пред усмивка сияйна, рубинена.
Музиката е за мене гласът ти,
плътният мъжки, разтапящ ме глас,
че пред него умът ми отстъпи
и ни даде шанса за нас.
Вкусът ти е нещо, което не смея
със нищо познато аз да сравня,
защото във устните твои треперя
и нищо не искам аз от света.
Ароматът и утре по мен ще е –
мирис на мускус – ужасно тръпчив –
леко примесен със силно кафе –
чувства, които те правят тъй жив!
© Яна All rights reserved.