The work is not suitable for people under 18 years of age.
Усещане за мъж
Парфюм.
Цигарен дим.
Събличащ поглед...
Затишие пред буря.
Страстен оглед...
Ръце даряващи...
Искра... и буен огън.
Пожар, гасен със устни! Изнемога...
Накъсан говор. Думите – излишни.
И мокри ласки, чувственост и нега...
Проникване...
Див секс!
Пулс прединфарктен.
Оргазъм – кратка смърт...
И безметежност...
© Надежда Борисова All rights reserved.