Притихнало, очаквано присъствие.
С ухание
и страст
по неразумното.
И полъх на крила от нежност -
безвремие,
родено
в пълнолуние.
Потичат капките кармичност.
Съдбата -
натежала
от красиви истини.
И вече зная,че за този полет,
на Теб
душата си
съм предостъпила.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.