Желана близост,
нежна тишина,
шептящи устни,
търсещи се жадно,
летящи пръсти,
полъх на жена,
вълшебен трепет
в теб прокраднат.
Желана близост,
полудяла страст
и слети две души
в безкрая,
преплетени
в безумен танц,
усещане за вечност,
като в рая.
© Евдокия Иванова All rights reserved.