Mar 7, 2007, 6:54 PM

Усет 

  Poetry
484 0 1
 Ни дума, ни вопъл, ни стон
 сякаш всичко бе от бетон
 .
 Ни слънце, ни лъч, ни блясък
 сякаш всичко обгърнато в пясък
 .
 Никога, никъде с нищо
 а сякаш е различно всичко
 .
 И наистина се оказа така
 това бе няква безцветна дъга...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много е безцветно,мълчаливо и тъмно.ти си млад. пищи нещо по цветно и радостно.
Random works
: ??:??