Aug 17, 2011, 6:17 PM

Условностите на живота! 

  Poetry » Other
728 0 4

Аз живея без условия,
но с тях, уви, е пълен животът.
С лека усмивка, почти на ирония,
гледаме с него в обща посока.

Все ме препъват условия всякакви
да бъда добра, да бъда прилична.
С лекота прескачам препятствия някакви,
с едничката цел да бъда различна.

Да бъда себе си,
глава да не скланям.
Не уточнявам подробности...
И не се предавам.

© Снежина Айдарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??