Тръгнах да търся вятъра.
Тръгнах да търся теб.
Огнени струни някъде.
Птица на дълъг път.
Остани при мен!
Остани завинаги!
Без лъжи за ден!
Твоя съм аз и истинска!
В мен се усмихна лятото.
Тихa заспа нощта.
Влюбени само с ехото,
тръгнахме с любовта.
31.07.2011 г.
Галина Москова
© Галина Москова All rights reserved.