И ако поискам
благодаря да кажа,
и ако ми се поиска
като другите да бъда,
ти спри ме моля те!
Недей допуска да се превърна
в обикновена сивота.
Да благодариш
не са потребни думи,
усмивка стига,
понякога –
дори една сълза.
© Елена Бързева All rights reserved.