Усмихни се, Любов! Усмихни ми се!
С мисли по мене, времето спри!
Виж на небето довечера, сливат се
по двойки безбройните много звезди.
Пусни го на воля - сърцето си, лудото,
тихо във ритъм, до мойто върви.
Намигни ми отгоре, видиш ли чудото,
намисли си желание - изпращам искри.
E.И.
© Елена All rights reserved.