Усмивката ми ще е дар за теб -
откъснат лъч, от слънцето частица...
Дано усетиш в този ред
на мойта радост светлата искрица.
Усмивката ми ще е просто знак
за туй, че правиш ме щастлива,
когато ме усмихваш пак и пак -
със нея ставам по-красива...
Усмивката ми ще те топли, знай -
със обич и невинност спотаена,
на хубавия ден тя слага край,
а с утрото за теб е заредена.
Какво ти струва - само думи две...
А чуя ли ги, вече съм във рая,
в прегръдката на твоите ръце
усмихната ще съм до края...
Усмихвай ме... Бъди за мен поток,
от който бликат ведрост и утеха,
аз минах вече първия урок:
Усмивката е пътят към успеха!
© Ирена Георгиева All rights reserved.
а с утрото за теб е заредена...
- достатъчно ясно и точно, браво !