Усмихвай се, дори когато ти се плаче.
Усмихвай се, дори когато ти горчи.
Усмивка на лицето ти да грее
във най-щастливите, но и в най-мрачните ти дни.
Усмивката отваря ти вратата
в усмивката е скрита красота.
Усмивката - това е светлината.
Усмивката - това е радостта.
Усмихваш ли се - ти с усмивка заразяваш.
Усмихваш ли се, зло не ще те сполети.
Усмихваш ли се - ти това ще получаваш..
Усмихваш ли се -щастието ще те посети.
© Силвия Рашева All rights reserved.
The work is a contestant:
Ще откриете, че животът все още си заслужава, ако просто се усмихнете »