Наоколо е пълно с хора,
а никога не съм била
толкова сама...
усмихват се...
любезни са ...
но всичко е насила,
а съм толкова сама.
Нима желая толко много -
една усмивка от сърце.
Една усмивка...
а всъщност толко много.
© Александрина Василева All rights reserved.