Усмихни се.
Накарай ме и аз да се усмихна.
Успях да чуя пак гласа ти днес.
И някак самотата в мен утихна.
Усмихни се.
Виж тогава - като слънце грееш.
Усмихвай се... с усмивка като тази,
когато по нещо копнееш.
Усмихни се.
Искам да те видя как сияеш.
Усмихни се.
Помечтай за всичко.
Без да се колебаеш.
© Вълко Тодореев All rights reserved.
човека тя привързва към човека!"